skip to Main Content
Ügyfélszolgálat és Foglalási központ: H-P: 09.00-18.00 óráig: 06 (1) 797.7845

Körutazás Izraelben 2023
Nagy sikerű programunk idén visszatér!

Időpont 2023. október 19– október 26 (7 éjszaka /8 nap)
Részvételi díj 1450.- USD/fő-től
Ellátás félpanziós ellátás (reggeli és vacsora)
Repülőjegy 165.000.-Ft/fő
Idegenvezető a TSTours Utazási Iroda több éves tapasztalattal rendelkező, Izraelben élő idegenvezetője, tökéletes magyar, héber, angol tudással
Utazás az El Al izraeli légitársaság menetrend szerinti közvetlen repülőjárataival Budapest - Tel Aviv - Budapest útvonalon, a kirándulások alatt légkondicionált autóbusszal
Szállás 3*-os szállodában, 2 ágyas szobákban
Létszám minimum 30

Részletes program:

1.nap: Találkozás a budapesti Liszt Ferenc repülőtéren a menetrend függvényében. Elutazás Budapestről 10:20-kor Tel-Avivba, majd érkezés után induluk Izrael egyik legszebb városába,Haifára, ahol megnézzük a Bahai kert felső teraszait.

Szállás, vacsora: Kibutz Mizra

  1. nap: Reggeli után Názáretbe utazunk és meglátogatjuk az Angyali Üdvözlet Templomát, Mária kútját (Mise lehetőség). Kánába utazunk és megtekintjük a Kánai mennyegző templomát. Délután meglátjuk Betshearim-ot.

Szállás,vacsora: Kibtz Mizra.

  1. nap: „Jézus nyomában”- barangolás a Genezáreti-tó partján fekvő szent helyekhez: Yardenti keresztelő hely, majd Tiberiason keresztül Mária Magdolna születési helyének érintésével a Boldog mondások hegyére, majd Tabghába, a kenyér-és halszaporítás csodájának színhelyére utazunk. Utunkat Capernaumba folytatjuk, ellátogatunk a régi zsinagógához és Péter házához. Majd egy csendes órát töltünk el a csodálatos Genezáreti tavon.

Szállás, vacsora: Kibutz Mizra

  1. nap: A Golán fennsíkon a Béke kilátóból megtekintjük a csodálatos kilátást. Majd a Bentál hegyről átnézünk Sziriába, végül Ceasera Philippibe látogatunk ahol Szent Péter megkapta a Menyország kulcsát.

Vacsora és szállás: Kibutz Mizra.

  1. nap: Reggeli után kirándulásunkat a Júdeai sivatagon át a Holt-tengerhez folytatjuk. Útküzben megtekintjük Casser El Yehuot- az eredeti keresztelő helyet, majd megállunk a Masada erődnél, délután fürdőzés a Holt-tengerben.

Vacsora és szállás: Tel Aviv

  1. nap: Reggeli után Jeruzsálembe utazunk és megkezdjük a Szent Város megismerését az óváros felfedezésével: az, Sion- hegy: az Elszenderülés Temploma, Utolsó Vacsora terme, Dávid sírja. Délután Betlehembe látogatunk, ahol a születés templomát tekintjük meg. Napunk végén a Mehame Yehuda piacon lesz lehetőségünk vásárolni.

Vacsora és szállás: Tel Aviv

  1. nap: Reggeli után vasárnapi Szent Mise, majd folytatjuk a Szent Város megismerését az Olajfák hegyén Jeruzsálem legszebb kilátójánál, majd a Dominus Flevit Temploma, a Próféták Ösvénye, a Nemzetek Temploma Getshmani kert következik. Oroszlános kapun keresztül megyünk be az Óvárosba, végig járjuk a Via Dolorosát, megtekintjük a Szent Sír Templomot majd a Siratófalat.

 Vacsora és szállás: Tel Aviv

  1. nap: Reggeli után Jaffó Óvárosának felfedezése, majd transzfer a Ben Gurion repülőtérre, hazaérkezés menetrend függvényében Budapestre

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Részvételi Díj
1450
USD/fő-től
Részvételi díj tartalmazza: szállás, félpanziós ellátással, a meghirdetett programok belépőit, autóbusz, magyar idegenvezetés, borravaló.

 

Nem tartalmazza:repülőjegy 165.000Ft/fő  (feladható poggyász, illetékek) , storno- és utasbiztosítás! 

Árainkat 360 Ft/ 1 USD árfolyamig tudjuk tartani.