skip to Main Content
Ügyfélszolgálat és Foglalási központ: H-P: 09.00-18.00 óráig: 06 (1) 797.7845

Irodánk immáron 16. éve szolgálja ki az utazni vágyó közönséget, visszajelzésük alapján töretlen sikerrel.

Először Izrael és Magyarország közötti hídként éltünk a köztudatban, mára azonban Albánia is bekerült célországaink közé. Mára még több tapasztalattal a hátunk mögött örömmel látjuk, hogy a közönség is nyitottá vált a Balkán ékszereként elkönyvelhető durrësi és tiranai utazásainkra. A homokos tengerpart, a lenyűgöző természeti adottságok mellett mérsékelt áraik által is méltán válnak a magyar utazóközönség kedvelt célpontjává.

Fontosnak tartjuk, hogy a rohanó világban Ön ne csak egy legyen a sok utas közül, hanem az Utas, akiért irodánk felelősséget vállal és vállaljuk, hogy aktív pihenéssel és üdüléssel fűszerezzük meg útját. Az évek alatt számos zarándoklatot és körutazást volt lehetőségünk megszervezni számos vallás követőit kísérhettük Izraelben.

erdos_laszlo
Erdős László - Ügyvezető

Több, mint 15 éve foglalkozom turisztikával, melyből 5 évet Izraelben, szállodai menedzserként töltöttem. Magyarországra családi okok miatt tértem vissza. Látva, hogy sok irodával szemben én valóban tudom, hogy hova utaztatom utasainkat, elkezdtem építeni a családi vállalkozást. Utasaink visszajelzése alapján azt mondhatom, hogy jól döntöttem és köszönöm, hogy eddig is ennyien minket választottak.

voros_zsolt
Vörös Zsolt - Irodavezető

Több, mint három éve csatlakoztam a TSTours Utazási Irodához. Az ügyfelekkel, utasokkal való páratlan bánásmód és kiszolgálás megteremti számomra annak lehetőségét, hogy büszkén és nyugodt szívvel kísérjem az iroda által szervezett utakon utasainkat.

Keressen bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

+36 (30) 474 3044
erdos.laszlo@tstours.hu

Keressen bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

+36 (30) 360 5040
voros.zsolt@tstours.hu

Családi vállalkozásként kiemelten fontosnak tartom, hogy utasainknak ár/érték arányban mindig a legjobb ajánlatot adjuk és minden utunk és ajánlatunk mellé nyugodt szívvel tegyem oda a magam és vállalkozásom nevét.