skip to Main Content
Ügyfélszolgálat és Foglalási központ: H-P: 09.00-18.00 óráig: 06 (1) 797.7845

A titokzatos Közel-Kelet

Izrael és Jordáni felfedezése
Kiscsoportos utazás

Időpont 2022. szeptember 9– szeptember 16 (7 éjszaka /8 nap)
Részvételi díj 1750.- USD/fő-től
Ellátás félpanziós ellátás (reggeli és vacsora)
Idegenvezető a TSTours Utazási Iroda több éves tapasztalattal rendelkező, Izraelben élő idegenvezetője, tökéletes magyar, héber, angol tudással
Utazás az El Al izraeli légitársaság menetrend szerinti közvetlen repülőjárataival Budapest - Tel Aviv - Budapest útvonalon, a kirándulások alatt légkondicionált autóbusszal
Szállás 3*-os szállodában, 2 ágyas szobákban
Létszám minimum 30

Részletes program:

1.nap:

Találkozás reggel a Liszt Ferenc Repülő tér 2B terminálján 07.30-kor. Elutazás Budapestről Tel-Avivba. Érkezés után Tel – Aviv óvárosában, Jaffoban városnézés, ezután transzfer szállodába.

Szállás, vacsora Jeruzsálem

2.nap:

Reggelit követően utunk az Olajfák hegyére vezet, mely Jeruzsálem legszebb kilátója, majd, a Próféták Ösvénye, a Nemzetek Temploma Getshmani kert következik. Az óváros felfedezésével folytatjuk kirándulásunkat.: az Oroszlános kapu, Via Dolorosa, Szent Sír Templom, Siratófal, Dávid király sírja, Utolsó Vacsora terme.

Szállás, vacsora Jeruzsálem

3.nap:

Reggelit követően megkezdjük kirándulásunkat Jordániába. Első megállónk Madaba , a mozaikok városa, majd megtekintjük a Nebo Hegyet, ez –Ótestamentum fontos helyszínét. Délután Ammanban lesz alkalmunk városnézésre.

Szállás, vacsora, Amman.

4.nap:

Reggeli után megkezdjük kirándulásunkat Petrába. Városnézés a nabateusok egykor virágzó fővárosába, – az egykori karavánközpontba, a Vörös Petrában, mely része a Világörökségünek. Lovak segítségével jutunk el a Siq hasadékon át, a kb. 1,3 km hosszú szurdokon keresztül az El-Kashnai híres kincsesházhoz.

Szállás, vacsora Petra

5.nap:

Reggelit követően kirándulás jeepekkel a holdbéli sivatagi tájon, Wadi Rum mely a Világörökségünk része. Ezt követően visszatérünk Izraelbe és tovább indulunk Eilatra.

Szállás, vacsora, Eilat

6.nap: Szabad program Eilaton. Fakultatív program lehetőségek: Óceanárium látogatás, Delfin strand, ahol lehet búvárkodni és figyelni a delfineket és a gyönyörű Vörös tenger élővilágát.

Szállás, vacsora Eilat

7.nap:

Reggeli után kirándulásunkat a Negev sivatagon át a Holt-tengerhez folytatjuk. Útküzben megtekintjük a Mitzpe Ramon krátert. Délután hoszabb fürdőzés a Holt-tengeren. Délután továbbutazás Jeruzsálembe.

Szállás, vacsora Jeruzsálem

8.nap:

Korán reggel transzfer Tel – Avivba, a Ben Gurion Repülő térre, várható haza érkezés a menetrend függvényében

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Részvételi Díj
1750
USD/fő-től
Részvételi díj tartalmazza: szállás, félpanziós ellátással, a meghirdetett programok belépőit, autóbusz, magyar idegenvezetés, repülőjegy és feladható poggyász, illetékek. 

 

Nem tartalmazza: borravaló 8 USD/fő/nap, storno- és utasbiztosítás!