skip to Main Content
Ügyfélszolgálat és Foglalási központ: H-P: 09.00-18.00 óráig: 06 (1) 797.7845

Izrael kora ősszel

Dátum 2023. november 15- november 20 (4 éjszaka /5 nap)
Részvételi díj 1200 USD/fő-től
Ellátás félpanziós ellátás (reggeli és vacsora)
Idegenvezető a TSTours Utazási Iroda több éves tapasztalattal rendelkező, Izraelben élő idegenvezetője, tökéletes magyar, héber, angol tudással
Utazás a WizzAir légitársaság menetrend szerinti közvetlen repülőjárataival Budapest - Tel Aviv - Budapest útvonalon, a kirándulások alatt légkondicionált autóbusszal
Szállás 3*-os szállodában, 2 ágyas szobákban
Létszám minimum 25

Részletes program:

1.nap:

Indulás Budapestről, érkezés Ben Gurion repülőtérre. Utunk Tel Aviv vezet. Ott megtekintjük a Rotschild sugárút Bauhaus látványosságait, Ben Gurion házát, délután a Tel Aviv múzeumba látogatunk.

Szállás, vacsora: Jeruzsálem

2.nap:

Egész napos kirándulásunkat Jeruzsálembe kezdjük. Yad Vashem emlékmúzeum. Megtekintjük a lebilincselő Izrael Múzeumot és a Holt-tengeri tekercseket. Délután az Iszlám Művészetek múzeumát tekintjük meg, majd a Sirató falnál teszünk látogatást.

Szállás, vacsora: Jeruzsálem

3.nap:

Reggeli után kirándulásunkat a Júdeai sivatagon át a Holt-tengerhez folytatjuk.Útközben megállunk Ein Gedinél és megnézzük Dávid Vízesését.Délután Fürdőzés a Holt-tengerben.

Szállás, vacsora: Mizra

4.nap: 

Reggelit követően indulunk északi felfedező utunkra. Megtekintjük a Golán Fennsíkot (borkóstoló), a Bentál hegyet, Banias-t és a Béke kilátót.

Vacsora és szállás: Mizra

5.nap:

Reggelit követően indulunk Haifara, megtekintjük a Bahai Kert felső teraszait, kívülről megtekintjük a Stella Maris kolostort. Ezután ellátogatunk Rosh HaNikra-ra (libanoni határ), megtekintjuk a híres tengeri barlangokat és az Oszmán birodalomból megmaradt vasút maradványait. Délután meglátogatjuk Akkót , felfedezzük a kerszteslovagok várát és a híres bazárt. Késő délután transzfer a Ben Gurion repülőtérre és haza utazás a menetrend függvényében.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Részvételi Díj
1200
USD/fő-től
A részvételi díj tartalmazza:

szállás, félpanziós ellátással, a meghirdetett programok belépőit, autóbusz, magyar idegenvezetés, borravalót

A részvételi díj nem tartalmazza:

repülőjegy: 96.000.- Ft/fő illetékkel

Repülőjegy: tartalmazza: 10 kg-os kézipoggyász 55*40*25 cm , elsőbbségi beszállítás és egy hátizsák vagy retikül.

20 kg feladható poggyász: 30.000.-ft /fő

Minimum létszám: 25 fő