skip to Main Content
Ügyfélszolgálat és Foglalási központ: H-P: 09.00-18.00 óráig: 06 (1) 797.7845

Izrael kora ősszel

Dátum 2023. szeptember 05- szeptember 09 (4 éjszaka /5 nap)
Részvételi díj 499.000. Ft/fő-től
Ellátás félpanziós ellátás (reggeli és vacsora)
Idegenvezető a TSTours Utazási Iroda több éves tapasztalattal rendelkező, Izraelben élő idegenvezetője, tökéletes magyar, héber, angol tudással
Utazás a WizzAir légitársaság menetrend szerinti közvetlen repülőjárataival Budapest - Tel Aviv - Budapest útvonalon, a kirándulások alatt légkondicionált autóbusszal
Szállás 3*-os szállodában, 2 ágyas szobákban
Létszám minimum 20

Részletes program:

1.nap:

Indulás Budapestről,érkezés Ben Gurion repülőtérre. Utunk az Olajfák hegyére vezet, mely Jeruzsálem legszebb kilátója, majd, a Próféták Ösvénye, a Nemzetek Temploma Getshmani kert következik. Az óváros felfedezésével folytatjuk kirándulásunkat.: az Oroszlános kapu, Via Dolorosa, Szent Sír Templom, Siratófal, Dávid király sírja, Utolsó Vacsora terme.

Szállás, vacsora: Netanya

2.nap:

Egész napos kirándulásunkat Capernaumban, Péter házában kezdjük, ezután, barangolás a Genezáreti-tó partján fekvő szent helyekhez. Yardenitben felkeressük a Jordán folyó tradicionális keresztelő helyét, majd Tiberiason keresztül a Boldog Mondások Hegyét látogatjuk meg. Innen Tabghába, a kenyér- és halszaporítás csodájának színhelyére utazunk, majd Nazarethben teszünk látogatást.

Szállás, vacsora: Netanya

3.nap:

Reggeli után kirándulásunkat a Júdeai sivatagon át a Holt-tengerhez folytatjuk. Érkezés a Herodiumba, ahol Herodes egykori palotájának a maradványai láthatók.Délután Fürdőzés a Holt-tengerben. Megállunk Jerichóban és megtekintjük Zákeus fáját. (amennyiben a politikai helyzet engedi).

Szállás, vacsora: Netanya

4.nap:

Reggelit követően indulunk Haifara, megtekintjük a Bahai Kert felső teraszait, kívülről megtekintjük a Stella Maris kolostort. Ezután ellátogatunk Rosh HaNikra-ra (libanoni határ), megtekintjuk a híres tengeri barlangokat és az Oszmán birodalomból megmaradt vasút maradványait. Délután meglátogatjuk Akkót , felfedezzük a kerszteslovagok várát és a híres bazárt.

Szállás, vacsora: Netanya

5.nap: 

Reggelit követően indulás Tel-Avivba. Útküzben meglátogatjuk Ceasariat Herodes téli kikötőjét és városát nézzük meg. Délután séta Yaffo óvárosban, majd vásárlási lehetőség a Carmel piacon Késő délután Indulás a repülőtérre, Budapestre érkezés a menetrend függvényében

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Részvételi Díj
499.000.
HUF/fő-től
A részvételi díj tartalmazza: szállás, félpanziós ellátással, a meghirdetett programok belépőit, autóbusz, magyar idegenvezetés, repülőjegy (illetékek)

 

Nem tartalmazza: borravaló 8 USD/fő/nap, 10 kg kézipoggyász és hátizsák : kb 36.000.ft/fő,  storno- és utasbiztosítás! 

 

árainkat 360 Ft/ 1 USD árfolyamig tudjuk tartani.