skip to Main Content
Ügyfélszolgálat és Foglalási központ: H-P: 09.00-18.00 óráig: 06 (1) 797.7845

A Balkán-félsziget legtitokzatosabb országa Albánia, a “sasok földje”. Az ország nem nagy (területe kb. akkora, mint a Dunántúl), magas hegyek borítják az ország 70%-át. Vadregényes tájak, rengeteg Mercedes, Enver Hodzsa bunkerei és hosszú tengerpartok, a magyar turistát örömmel üdvözlő helyiek és finom ételek mellett fantasztikus látnivalók és történelmi örökség vár mindenkit. Az ország korántsem olyan fejletlen, mint előítéleteink alapján gondolnánk, turisztikai infrastruktúrája igen gyorsan fejlődik, modern szállodák várják a nyaralni vágyókat.

Ha egyedi, izgalmas és minőségi pihenésre vágyik, próbálja ki Albániát!

Dátum 2024.12.07-12.10.
Részvételi díj 199.000.- Ft/fő-től
Ellátás reggeli
Repülőjegy az ár tartalmazza
Idegenvezető a TSTours Utazási Iroda több éves tapasztalattal rendelkező, idegenvezetője, tökéletes magyar, angol tudással
Utazás a Wizzair légitársaság menetrend szerinti közvetlen repülőjárataival Budapest - Tirana - Budapest útvonalon, a kirándulások alatt légkondicionált autóbusszal
Szállás 4*-os szállodában, 2 ágyas szobákban
Létszám minimum 14
2024 december 07. -2024 december 10
  1. Nap:Elutazás Budapestről, érkezés után autóbuszos városnézés keretében megnézzük Tirana adventi fényeit a Skanderbég téren, majd transzfer a szállodába.
  2. Nap: Berat, az „Ezer ablak városának” megismerése, mely az UNESCO világörökség része. Berat várát körbejárjuk,  ezt követően Albánia leghíresebb borpincészetében borkóstolóban lesz részünk, melynek kapcsán megismerjük a pincészet történelmét, híres borait és magát a családot, akik a borokat készítik. Fakultatív tradicionális vacsora.
  3. Nap: Reggeli után Tiranában meglátogatunk egy, a kommunizmus idején épült, de a publikum számára csak 2015-ben megnyitott atombunkert. Ezt követően Tirana főterén, a Szkander bég téren sétálunk és nézzük meg az ott lévő látványosságokat. Tiranai városnézést követően Kruja városának és várának megismerésével folytatjuk napunkat, ahol megnézzünk egy  tradicionális albán kézműves bazárt. Fakultatív tradicionális vacsora.
  4. Nap: reggeli után megtekintjük Tirana Régi-új bazárját majd délután transzfer a repülőtérre.