skip to Main Content
Ügyfélszolgálat és Foglalási központ: H-P: 09.00-18.00 óráig: 06 (1) 797.7845

Utazzon velünk az USA-ba. 

 

New York az Amerikai Egyesült Államok egyik legismertebb és leglátogatottabb városa, tele különféle látnivalókkal. New York számos világhírű látnivalóval büszkélkedhet, mint például a Szabadság-szobor, az Empire State Building, a Central Park, a Times Square, a Broadway, és a 9/11 Emlékhely és Múzeum. Ezeket mindenképp érdemes felkeresni. A város híres az étkezési lehetőségeiről is. Kóstolja meg a híres New York-i pizza-t, a bagelt, és a Cheesecake-et. A városban számtalan étterem található a gyorséttermektől kezdve a Michelin-csillagos éttermekig. New York számos kulturális eseménynek ad otthont, mint például a Broadway-i színházi előadások, múzeumok (pl. a Modern Művészetek Múzeuma, az Amerikai Természettudományi Múzeum), koncertek és sportesemények.

Szabadság-szobor és Ellis-sziget: Az Amerikai Egyesült Államok egyik legismertebb szimbóluma. A kompok a Battery Parkból indulnak, és lehetőség van a szobor látogatására, valamint az Ellis-szigeten található bevándorlási múzeum megtekintésére.

Empire State Building: Ez a híres felhőkarcoló lenyűgöző kilátást nyújt a városra. Különösen este érdemes felmenni, amikor a város fényei igazán lenyűgözőek.

Central Park: Ez a hatalmas park tökéletes hely a pihenésre és a természet közelségére a város közepén. Gyalogos séták, kerékpározás, piknikezés és sok más tevékenység várja itt a látogatókat.

Times Square: Ismert a hatalmas, villogó reklámtábláiról és a nyüzsgő tömegéről, ez a terület a város szíve, tele színházakkal, üzletekkel és éttermekkel.

Broadway és a színházi negyed: A világhírű Broadway-i színházakban különféle előadásokat tekinthetnek meg, a klasszikus musicalektől a modern darabokig.

Metropolitan Művészeti Múzeum: Az egyik legnagyobb és legfontosabb művészeti múzeum a világon, rendkívüli gyűjteménnyel, amely az ókori Egyiptomtól a modern művészetig terjed.

9/11 Emlékhely és Múzeum: Ez az emlékhely és múzeum a 2001. szeptember 11-i terrortámadások áldozatainak állít emléket.

Brooklyni híd: Sétáljon át ezen a történelmi hídon, amely Brooklyn és Manhattan között húzódik, és élvezze a lenyűgöző kilátást a városra.

High Line: Egy egyedülálló park, amely egy leselejtezett vasúti pálya felett húzódik Manhattanben, kiváló kilátással és különleges kertészeti tervezéssel.

Rockefeller Központ és Top of the Rock kilátó: A Rockefeller Központ számos üzlet, étterem és a híres jégpálya otthona, a Top of the Rock kilátóról pedig páratlan panoráma tárul elénk.

Ez csak néhány a sok izgalmas látnivaló közül, amit New York kínál. A város tele van történelemmel, kultúrával és élettel, így mindenki találhat benne magának való programot.