skip to Main Content
Ügyfélszolgálat és Foglalási központ: H-P: 09.00-18.00 óráig: 06 (1) 797.7845

2020. Március 27.-31.körút - MEGTELT

Időpont 2020. március 27. – március 31. (4 éjszaka /5 nap)
Részvételi díj 699 USD / fő ( 315.-Ft/ USD = 220.185.- Ft/fő) + Repülőtéri illeték: 69.990.- Ft/fő
Ellátás félpanziós ellátás (büfé reggeli és svédasztalos vacsora)
Idegenvezető a TSTours Utazási Iroda több éves tapasztalattal rendelkező, Izraelben élő idegenvezetője, tökéletes magyar, héber, angol tudással
Utazás az El Al izraeli légitársaság menetrend szerinti közvetlen repülőjárataival Budapest - Tel Aviv - Budapest útvonalon, a kirándulások alatt légkondicionált autóbusszal
Szállás Hotel Season 4*-os szállodában 2 ágyas szobákban
Létszám minimum 30

Részletes program:

1.nap: Találkozás a budapesti Liszt Ferenc repülőtéren reggel 7:30kor  menetrend. Elutazás Budapestről 10:20-kor Tel-Avivba, érkezés 14:30-kor majd látogatás Tel – Aviv Jaffoba. Sétálunk Jaffo Óvárosában és tovább utazunk Netanyara a szàllàsunkra.

Szállás, vacsora Netanya

2.nap: Reggeli után Názáretben az angyali üdvözlet templomát nézzük meg. Barangolás a Genezáreti-tó partján fekvő szent helyekhez: Yardenitben megtekintjük a Jordán folyó hagyományos keresztelő helyét, majd Tiberiason keresztül Mária Magdolna születési helyének érintésével a Boldog mondások hegyére, majd Tabghába, a kenyér-és halszaporítás csodájának színhelyére utazunk. Utunkat Capernaumba folytatjuk, ellátogatunk a régi zsinagógához és Péter házához.

Szállás, vacsora: Netanya.

3.nap: Reggeli után egész napos barangolás Jeruzsálemben. Először az Olaj fák hegyéről lepillantunk az Óvárosra, innen a Nemzetek templomához megyünk, majd a Getshemani kertbe, ezek után barangolunk a Via Doloros-án majd a Szent Sír templomot látogatjuk meg, végül a Sirató fal érintésével hagyjuk el az Óvárost.  Délután látogatás Betlehemben ahol meg tekintjük a pásztorok mezejét és a születés templomát.

Szállás, vacsora: Netanya.

4.nap: Reggeli után elutazunk Jerikóba, ahol megtekintjük Zakeus fáját (Amennyiben az aktuális politikai helyzet engedi) és annak történelmi részét. Továbbutazunk a Massadai erődhöz, mely Izrael szimbóluma. Herodes egykori erődítményeinek, palotájának a maradványai láthatók. Majd délután fürdőzés a Holt tengerben.

Szállás, vacsora: Netanya

5.nap:  Reggeli után Haifába utazunk ahol a csodálatos Bahai kert látványában gyönyörködünk ,utána Cesariába utazunk, Heródes téli kikötőjét nézzük meg valamint az ókori színházat és a viaduktot.

Majd tovább utazunk Tel-Avivba ahol meglátogatjuk a híres Carmel piacot. Majd transzfer a Ben Gurion repülőtérre.

Hazaérkezés az esti órákban, Budapestre a menetrend függvényében.(22:50)

 

Részvételi Díj
699 USD/Fő (315.-ft/ USD = 220.185.-Ft)
Részvételi díj: 699 USD/ fő ( 315.-ft/ USD = 220.185.-Ft/fő) , mely tartalmazza: szállás, félpanziós ellátással, a meghirdetett programok belépőit, autóbusz, magyar idegenvezetés, repülőjegy(8 kg-os kézipoggyász 55*40*25 cm + egy retikül vagy laptoptáska).

Nem tartalmazza: Repülőtéri illeték 69.990.- Ft/fő, biztosítás, borravaló :8 USD/nap/fő; A feladandó poggyász díja szükség esetén: 23 kg -os bőrönd  irányonként 45 USD.