skip to Main Content
Ügyfélszolgálat és Foglalási központ: H-P: 09.00-18.00 óráig: 06 (1) 797.7845

Három tenger partján 2020 - körutazás Izraelben eilati pihenéssel

Időpont 2020. október 18– október 25. (7 éjszaka /8 nap)
Részvételi díj 499.000.- HUF/fő-től
Ellátás félpanziós ellátás (reggeli és vacsora)
Idegenvezető a TSTours Utazási Iroda több éves tapasztalattal rendelkező, Izraelben élő idegenvezetője, tökéletes magyar, héber, angol tudással
Utazás az El Al izraeli légitársaság menetrend szerinti közvetlen repülőjárataival Budapest - Tel Aviv - Budapest útvonalon, a kirándulások alatt légkondicionált autóbusszal
Szállás 3*-os szállodában, 2 ágyas szobákban
Létszám minimum 30

Részletes program:

1.nap: Találkozás reggel a Liszt Ferenc Repülő tér 2B terminálján 07.30-kor. Elutazás Budapestről Tel-Avivba. Érkezés után Tel – Aviv óvárosában, Jaffoban városnézés, ezután transzfer szállodába.
Szállás, vacsora Netanya

2.nap: Egész napos kirándulásunkat Capernaumban, Péter házában kezdjük, ezután, barangolás a Genezáreti-tó partján fekvő szent helyekhez. Yardenitben felkeressük a Jordán folyó tradicionális keresztelő helyét, majd Tiberiason keresztül a Boldog Mondások Hegyét látogatjuk meg. Innen Tabghába, a kenyér- és halszaporítás csodájának színhelyére utazunk.
Szállás, vacsora: Netanya.

3.nap:Reggelit követően indulunk Izrael egyik legszebb városába, Haifára, ahol látogatást teszünk a Stella Maris Kolostorban és megnézzük a Bahai kert felső teraszait. Ezután Názáretbe utazunk, ahol meglátogatjuk az Angyali Üdvözlet Templomát, megnézzük Mária Kútját. Majd Kánába a kánai menyegző színhelyére utazunk.
Szállás, vacsora: Netanya.

4.nap: Reggeli után egész napos barangolás Jeruzsálemben. Először az Olaj fák hegyéről lepillantunk az Óvárosra, innen a Nemzetek templomához megyünk, majd a Getshemani kertbe, ezek után barangolunk a Via Doloros-án majd a Szent Sír templomot látogatjuk meg, végül a Sirató fal érintésével hagyjuk el az Óvárost.
Szállás, vacsora Netanya

5.nap: Reggeli után kirándulásunkat a Júdeai sivatagon át a Holt-tengerhez folytatjuk. Érkezés a Massadara, ahol Herodes egykori erődítményeinek, palotájának a maradványai láthatók. Fürdőzés a Holt-tengerben.
Szállás, vacsora, Eilaton.

6.nap: Szabad program Eilaton. Fakultatív program lehetőségek: Jordániába utazás, a híres Petrába; Óceanárium látogatás, Delfin strand, ahol lehet búvárkodni és figyelni a delfineket és a gyönyörű Vörös tenger élővilágát.
Szállás, vacsora Eilaton

7.nap: Szabad program Eilaton. Fakultatív program lehetőségek: Jordániába utazás, a híres Petrába; Óceanárium látogatás, Delfin strand, ahol lehet búvárkodni és figyelni a delfineket és a gyönyörű Vörös tenger élővilágát.
Szállás, vacsora Eilaton

8.nap:Reggeli után utazás Tel – Avivba , útközben megnézzük a Mitzpe Ramon krátert, innen pedig transzfer a Ben Gurion Repülő térre, várható haza érkezés 22:50-kor.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Részvételi Díj
499 000,-HUF
fő-től
Részvételi díj:499.000.- HUF/fő-től, mely tartalmazza: szállás, félpanziós ellátással, a meghirdetett programok belépőit, autóbusz, magyar idegenvezetés, repülőjegy és feladható poggyász, illetékek. 

 

Nem tartalmazza: borravaló 8 USD/fő/nap, storno- és utasbiztosítás.

Árainkat325,-HUF / 1 USD-ig tudjuk tartani.