skip to Main Content
Ügyfélszolgálat és Foglalási központ: H-P: 09.00-18.00 óráig: 06 (1) 797.7845

A Balkán-félsziget legtitokzatosabb országa Albánia, a “sasok földje”. Az ország nem nagy (területe kb. akkora, mint a Dunántúl), magas hegyek borítják az ország 70%-át. Vadregényes tájak, rengeteg Mercedes, Enver Hodzsa bunkerei és hosszú tengerpartok, a magyar turistát örömmel üdvözlő helyiek és finom ételek mellett fantasztikus látnivalók és történelmi örökség vár mindenkit. Az ország korántsem olyan fejletlen, mint előítéleteink alapján gondolnánk, turisztikai infrastruktúrája igen gyorsan fejlődik, modern szállodák várják a nyaralni vágyókat.

Ha egyedi, izgalmas és minőségi pihenésre vágyik, próbálja ki Albániát!

Dátum 2023.12.02-12.05.
Részvételi díj 159.000.- Ft/fő-től
Ellátás reggeli
Repülőjegy az ár tartalmazza
Idegenvezető a TSTours Utazási Iroda több éves tapasztalattal rendelkező, idegenvezetője, tökéletes magyar, angol tudással
Utazás a Wizzair légitársaság menetrend szerinti közvetlen repülőjárataival Budapest - Tirana - Budapest útvonalon, a kirándulások alatt légkondicionált autóbusszal
Szállás 4*-os szállodában, 2 ágyas szobákban
Létszám minimum 16
WordPress Tables Plugin
2023 December 02- december 05
  1. Nap:Elutazás Budapestről, érkezés után transzfer Tiranába a hotelba. 
  2. Nap: Berat, az „Ezer ablak városának” megismerése, mely az UNESCO világörökség része. Berat várát körbejárjuk, megnézzük a híres ikonfestő, Onufri kiállítását a várhegy egyik szép állapotban megmaradt templomában, ezt követően Albánia leghíresebb borpincészetében borkóstolóban lesz részünk, melynek kapcsán megismerjük a pincészet történelmét, híres borait és magát a családot, akik a borokat készítik.
  3. Nap: Reggeli után Tiranában meglátogatunk egy, a kommunizmus idején épült, de a publikum számára csak 2015-ben megnyitott atombunkert. Ezt követően Tirana főterén, a Szkander bég téren sétálunk és nézzük meg az ott lévő látványosságokat. Tiranai városnézést követően Kruja városának és várának megismerésével folytatjuk napunkat, ahol megnézzünk egy  tradicionális albán kézműves bazárt.
  4. Nap: reggeli után duresi városnézés: Ókori Amfiteátrum, Velencei Torony, Kostoló a híres Skanederbég konyakgyárban, délután transzfer a repülőtérre.